JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Condiţii de acordare a indemnizaţiei reparatorii urmaşilor de erou martir

27 sept. 2012
Vizualizari: 69
  • art. 4 alin. (4)
  • Legea nr. 341/2004

Pentru urmașii erorilor martiri legea prevede acordarea indemnizației lunare reparatorii numai dacă fie nu sunt încadrați în nicio formă de învățământ, fie nu realizează venituri din motive care nu le sunt imputabile.

(Curtea de Apel Ploiești, secția I civilă, decizia nr. 3124 din 27 septembrie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Condiții de acordare a indemnizației reparatorii urmașilor de erou martir was last modified: noiembrie 28th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.