JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Anularea autorizaţiei de construire pentru nerespectarea planului urbanistic zonal

23 feb. 2012
Vizualizari: 29
  • Legea nr. 350/200: art. 32

Pentru autorizarea edificării construcției la distanța față de limita laterală mai mică de 3 m este necesar, în conformitate cu art. 32 din Legea nr. 350/2001,să se solicite și să se obțină o derogare de la prevederile documentației de urbanism aprobată pentru zona respectivă.

(Curtea de Apel Bucuresti, secția a VIII-a de contencios administrativ și fiscal, decizia nr.800 din 23 februarie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Anularea autorizației de construire pentru nerespectarea planului urbanistic zonal was last modified: februarie 4th, 2024 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.