Judecătoria Sectorului 4, București. Decizia nr. 48/2020 (măsuri în vederea reducerii riscului de contaminare, ca urmare a reluării activității)

19 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 92

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe portalul instanțelor de judecată (portal.just.ro) a fost publicat un comunicat al Judecătoriei Sectorului 4 București privind măsurile luate pentru reducerea riscului de contaminare, pentru a asigura sănătatea și securitatea în muncă a personalului, precum și  sănătatea justițiabililor, în contextul răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID-19.

Astfel, ca urmare a reluării graduale a activității instanței, pentru buna desfășurare a activității de judecată, au fost adoptate o serie de măsuri prin intermediul Deciziei nr. 48/2020.

Monitor Dosare

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
Judecătoria Sectorului 4, București. Decizia nr. 48/2020 (măsuri în vederea reducerii riscului de contaminare, ca urmare a reluării activității) was last modified: mai 19th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter