Conferință internațională „Procesul civil și executarea silită”

2745       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[Cum a fost] Invitație la cea de-a XV-a ediție a Conferinței internaționale „Procesul civil și executarea silită” 📅 30 - 01 septembrie 2018 Tîrgu Mureș [Cum a fost] Invitație la cea de-a XV-a ediție a Conferinței internaționale „Procesul civil și executarea silită”

Data 30 - 01 septembrie 2018
Locația Hotelul Grand

👍Vezi aici: Lansare de carte în cadrul Conferinței internaționale „Procesul civil și executarea silită. Trecut, prezent, viitor”

Hotelul Grand din Târgu Mureș  a găzduit în perioada 30 august – 1 septembrie 2018, cea de-a XV-a ediție a Conferinței internaționale „Procesul civil și executarea silită. Trecut, prezent, viitor”, eveniment organizat de Camerele Executorilor Judecătorești Târgu Mureș și Ploiești, Facultatea de Științe Economice Juridice și Administrative, Centrul de Cercetare pentru Drept și Științe Umaniste din cadrul Universității „Petru Maior” din Târgu Mureș, în colaborare cu Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din Republica Moldova și Universitatea Alecu Russo din Bălți, Republica Moldova.

Manifestarea științifică a avut suportul Grupului Editorial Universul Juridic – Pro Universitaria – Editura Neverland din București și al Asociației Române de Drept și Afaceri Europene.

La eveniment au participat executori judecătorești, judecători, avocați, notari publici, consilieri juridici, cadre didactice universitare și cercetători de la instituții academice din România, Republica Moldova și din alte state.

Joi, 30 august, în deschiderea conferinței, a avut loc un eveniment festiv, care a constat în lansarea a trei cărți utile pentru profesioniștii prezenți la conferința internațională.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Eugen Hurubă, Directorul Centrul Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești a lansat cartea cu titlul „Ghid privind insolvența persoanei fizice: legislație și modele de formulare”. Tot Eugen Hurubă a lansat cartea „De la portărel la executor judecătoresc. Istoria și evoluția unei profesii juridice”.

La rândul lor, prof. univ. dr. Romulus Gidro de la Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureș și lect. univ. dr. Aurelia Gidro, de la Universitatea din Oradea au lansat volumul „Roma Antică. O istorie pentru toți”.

 

Vorbitori din Rusia, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova și Serbia

Vineri și sâmbătă au avut loc lucrările Conferinței internaționale „Procesul civil și executarea silită. Trecut, prezent, viitor”, fiind susținute peste 40 de lucrări de specialitate.

În deschidere au vorbit Eugen Hurubă, Președintele Camerei Executorilor Judecătorești Târgu Mureș, Călin Enăchescu, Rectorul Universității „Petru Maior” din Târgu Mureș,  vicepresedinte Alexandru Ailincăi și Roman Talmaci, Președintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești din Republica Moldova.

 

Galeria foto a evenimentului


În perioada 30 august – 1 septembrie 2018 la Hotelul Grand din Tîrgu Mureș, va avea loc cea de-a XV-a ediție a Conferinței internaționale „Procesul civil și executarea silită. Trecut, prezent, viitor”, organizată de Camerele Executorilor Judecătorești Tîrgu Mureș și Ploiești, Facultatea de Științe Economice Juridice și Administrative, Centrul de Cercetare pentru Drept și Științe Umaniste din cadrul Universității „Petru Maior” din Tîrgu Mureș, în colaborare cu Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din Republica Moldova și Universitatea Alecu Russo din Bălți, Republica Moldova. Manifestarea științifică are suportul Grupului Editorial Universul Juridic – Pro Universitaria – Editura Neverland din București și al Asociației Române de Drept și Afaceri Europene.

La manifestarea științifică sunt invitați să participe executori judecătorești, judecători, avocați, notari publici, consilieri juridici, cadre didactice universitare și cercetători, de la instituții academice din România, Republica Moldova și din alte state.

 

Monitor Dosare

Înscrierile se fac numai online, prin link-urile de mai jos:

– Înregistrare ca PARTICIPANT: https://www.cameramures.com/conferinte/2018/regAtendee.php
– Înregistrare ca VORBITOR: https://www.cameramures.com/conferinte/2018/regSpeaker.php

[Cum a fost] Invitație la cea de-a XV-a ediție a Conferinței internaționale „Procesul civil și executarea silită” was last modified: septembrie 6th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter