Întrevederea ministrului justiției cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în România

10 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 106

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit celor publicate pe site-ul oficial (www.just.ro), în data de 9 ianuarie 2019, a avut loc, la sediul Ministerului Justiției, întrevederea ministrului justiției, prof. univ. dr. Tudorel Toader cu E.S. domnul Hitoshi Noda, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în România, însoțit de doamna Mayo Nishiike, Secretar I pe probleme politice.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

Astfel, pe agenda discuțiilor au figurat probleme de interes reciproc legate de contribuția Japoniei și a Băncii Mondiale la realizarea proiectului Cartierul pentru Justiție; statul de drept; preluarea de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene și reprezentarea României la cel de-al 14-lea Congres ONU pentru Prevenirea Criminalității și Justiția Penală, la Kyoto, în perioada 20-27 aprilie 2020.

Vezi și Ministrul justiției și reprezentanții Băncii Mondiale – proiectul „Cartierul pentru Justiție”

Exprimându-și întreaga deschidere pentru consolidarea relațiilor bilaterale în domeniul justiției, E.S. domnul Hitoshi Noda a urat României succes în acțiunile pe care le va întreprinde pe perioada exercitării Președinției Consiliului Uniunii Europene.

Totodată, întrevederea a constituit un bun prilej pentru consolidarea relațiilor de cooperare între cele două state și reafirmarea sprijinului reciproc.

Sursa informației

Întrevederea ministrului justiției cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în România was last modified: ianuarie 9th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter