Instrumente pentru sporirea transparenţei procesului legislativ la nivelul Uniunii Europene. Reflecţii asupra câtorva aspecte vizate de noul acord interinstituţional privind o mai bună legiferare (I)

Constantin Mihai Banu
13 Oct 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 104

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Instrumente pentru sporirea transparenței procesului legislativ la nivelul Uniunii Europene. Reflecții asupra câtorva aspecte vizate de noul acord interinstituțional privind o mai bună legiferare (I) was last modified: octombrie 12th, 2017 by Constantin Mihai Banu

Recomandări

Despre autor:

Constantin Mihai Banu

Constantin Mihai Banu

Este cercetător asociat la Centrul de Studii de Drept European din cadrul Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter