[Update: Rezultatele finale concurs] Inspecția Judiciară. Concurs pentru ocuparea unui post de consilier juridic în cadrul Compartimentului Resurse umane

25 aug. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
1.816 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatele finale concurs

Inspecția Judiciară (www.inspectiajudiciara.ro) a publicat tabelul cuprinzând rezultatele finale obținute de către candidații la concursul pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul Compartimentului Resurse umane, din data de 13 august 2021.

Campanie Craciun UJmag 2020

Astfel, rezultatele finale pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatele finale proba interviului

Inspecția Judiciară (www.inspectiajudiciara.ro) a publicat tabelul cuprinzând rezultatele finale obținute la proba interviului de către candidații la concursul pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul Compartimentului Resurse umane, din data de 13 august 2021.

Astfel, rezultatele finale la proba interviului pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatele finale la proba scrisă

Inspecția Judiciară (www.inspectiajudiciara.ro) a publicat tabelul cuprinzând rezultatele finale obținute la proba scrisă de către candidații la concursul pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul Compartimentului Resurse umane, din data de 13 august 2021.

Astfel, rezultatele finale la proba scrisă pot fi vizualizate aici.

De asemenea, proba interviului va avea loc în data de 19 august 2021, ora 11:00, la sediul Inspecției Judiciare, în București.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatele obținute la proba scrisă

Inspecția Judiciară (www.inspectiajudiciara.ro) a publicat tabelul cuprinzând rezultatele obținute la proba scrisă de către candidații la concursul pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul Compartimentului Resurse umane, din data de 13 august 2021.

Astfel, rezultatele la proba scrisă pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatele finale la proba de verificare a cunoștințelor IT

Pe site-ul oficial (www.inspectiajudiciara.ro), Inspecția Judiciară a publicat tabelul cuprinzând rezultatele finale obținute la proba de verificare a cunoștințelor IT de către candidații la concursul pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul Compartimentului Resurse umane, din data de 13 august 2021.

În acest sens, rezultatele la proba de verificare a cunoștințelor IT pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Conform site-ului oficial (www.inspectiajudiciara.ro), Inspecția Judiciară organizează un concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul Compartimentului Resurse umane, în data de 13 august 2021.

Astfel, dosarele de înscriere se depun la sediul Inspecției Judiciare până la data de 2 august 2021 și trebuie să cuprindă documentele menționate în anunțul de concurs.

Calendarul de concurs:

− Selecția dosarelor;

− Proba suplimentară de testare a competențelor specifice în domeniul tehnologiei informației, în data de 11 august 2021, ora 11:00, la sediul Inspecției Judiciare, în București;

− Proba scrisă, în data de 13 august 2021, ora 10:00, la sediul Inspecției Judiciare, în București;

− Proba interviului.

Tematica și bibliografia pot fi vizualizate aici.

Pentru detalii referitoare la condițiile specifice de participare și la atribuțiile postului, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [Update: Erată privind modelul candidaturii] Inspecția Judiciară. Declanșarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari

[Update: Rezultatele finale concurs] Inspecția Judiciară. Concurs pentru ocuparea unui post de consilier juridic în cadrul Compartimentului Resurse umane was last modified: august 25th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter