[Update: Rezultatele probei scrise/Tabelul candidaților declarați admiși] Inspecția Judiciară. Declanşarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari

15 nov. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 598
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatele probei scrise/Tabelul candidaților declarați admiși 

Inspecția Judiciară a publicat rezultatele obținute de candidați la proba scrisă, precum și tabelul final al candidaților admiși  în cadrul concursului de ocupare a 12 posturi vacante de inspectori judiciari, sesiunea 6 iulie 2021-26 noiembrie 2021.

 

Astfel, rezultatul probei scrise poate fi vizualizat aici.

Totodată, tabelul candidaților declarați admiși este disponibil aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)


Update: Baremul definitiv la testarea scrisă

Pe site-ul oficial (www.inspectiajudiciara.ro), Inspecția Judiciară a publicat baremul definitiv al probei scrise din cadrul concursului de ocupare a 12 posturi vacante de inspectori judiciari, sesiunea 6 iulie 2021-26 noiembrie 2021.

Astfel, baremul definitiv poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Monitor Dosare

Sursa informației


Update: Anunț privind selecția unui psiholog ca membru al Comisiei de interviu

Conform site-ului oficial (www.inspectiajudiciara.ro), Inspecția Judiciară a publicat un anunț privind procedura de selecție a unui psiholog ca membru în Comisia de interviu, în cadrul concursului de ocupare a 12 posturi vacante de inspectori judiciari, sesiunea 6 iulie 2021-26 noiembrie 2021.

Astfel, persoanele interesate sunt invitate să își depună candidaturile până la data de 8 septembrie 2021, la sediul Inspecției Judiciare.

Pentru mai multe detalii privind condițiile de participare și documentele necesare înscrierii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatele verificării îndeplinirii condițiilor de participare

Potrivit site-ului oficial (www.inspectiajudiciara.ro), Inspecția Judiciară a publicat tabelul cuprinzând rezultatele verificării îndeplinirii condițiilor de participare de către candidații înscriși la concursul de ocupare a 12 posturi vacante de inspectori judiciari, sesiunea 6 iulie 2021-26 noiembrie 2021.

Astfel, rezultatele în urma verificării condițiilor de participare pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Erată privind modelul candidaturii

Pe site-ul oficial (www.inspectiajudiciara.ro), Inspecția Judiciară a publicat o erată referitoare la modelul candidaturii pentru înscrierea la concursul în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari, sesiunea 6 iulie 2021-26 noiembrie 2021.

Astfel, modelul candidaturii este prevăzut în Anexa nr. 1 la „Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea posturilor de inspector judiciar în cadrul Inspecției Judiciare”, aprobat prin Ordinul inspectorului-șef nr. 53/2021 publicat în Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 628 din 25 iunie 2021.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Conform site-ului oficial (www.inspectiajudiciara.ro), Inspecția Judiciară organizează un concurs în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari, din care 4 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 8 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori, sesiunea 6 iulie 2021-26 noiembrie 2021.

Astfel, candidaturile se depun la sediul Inspecției Judiciare până la data de 30 iulie 2021 și vor fi însoțite de un proiect de cel mult 10 pagini referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de inspector judiciar, în trei exemplare, în format letric, pe suport de hârtie, și în format electronic, pe suport optic.

Tematica și bibliografia pot fi vizualizate aici.

Pentru a accesa calendarul estimativ al concursului, apăsați aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și CSM. Ghid pentru persoanele interesate să sesizeze Inspecția Judiciară

[Update: Rezultatele probei scrise/Tabelul candidaților declarați admiși] Inspecția Judiciară. Declanșarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 12 posturi vacante de inspectori judiciari was last modified: noiembrie 15th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter