INR. Curs de pregătire profesională pentru personalul de specialitate (13-14 decembrie 2022)

6 dec. 2022
Vizualizari: 704

Institutul Notarial Român organizează, în colaborare cu Camera Notarilor Publici București, cursul de pregătire profesională pentru personalul de specialitate angajat în cadrul birourilor notariale.

Evenimentul se desfășoară pe parcursul a două zile, în perioada 13-14 decembrie 2022, cu prezență online.

Calendarul evenimentului abordează noțiuni precum: atribuțiile personalului de specialitate în activitatea de organizare și funcționare a Biroului Notarial, potrivit Legii și Regulamentului; prezentarea aplicației INOT, program informatic pentru notari; operațiuni arhivistice; păstrarea și conservarea documentelor în arhivă.

Orarul poate fi consultat aici, iar formularul de înscriere aici.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să consultați sursa informației.

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Baremul de notare] INR. Examenul de definitivat și concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică – 2022

 

INR. Curs de pregătire profesională pentru personalul de specialitate (13-14 decembrie 2022) was last modified: decembrie 6th, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.