INR. Curs complet de pregătire pentru viitorii candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar 22 august–21 octombrie 2022

3 aug. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 86

Institutul Notarial Român a anunțat că va organiza un curs pentru pregătirea viitorilor candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar, în perioada 22 august-21 octombrie 2022.

Astfel, cursul se va susține pe platforma online a INR, accesând aplicația Zoom, ceea ce va permite interacțiunea în timp real cu formatorii. Candidații se vor putea înscrie la curs, în perioada 2-22 august 2022 , accesând linkul pus la dispoziție de INR.

De asemenea, cursul acoperă integral tematica pentru susținerea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar pentru anul 2022, fiind pus accent pe elementele de legislație și proceduri notariale predate de notari publici în funcție cu o vastă experiență profesională.

Totodată, în cadrul cursului, cei interesați pot beneficia de îndrumare din partea formatorilor Institutului: profesori universitari, notari publici cu experiență și foști stagiari, actuali notari publici etc.

Pentru mai multe detalii privind formatorii, temele cursului, costurile și modalitățile de plată, dar și durata cursurilor și modalitatea de participare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

INR. Admitere notari stagiari 2022

INR. Curs complet de pregătire pentru viitorii candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar 22 august–21 octombrie 2022 was last modified: august 3rd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.