[UPDATE: Rezultate finale] INR. Admitere notari stagiari 2022

12 dec. 2022
5.994 views

Update: Rezultate finale

Institutul Notarial Român (INR) a publicat rezultatele finale concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar susținut în 21 noiembrie 2022.

Lista cu rezultatele finale se poate consulta aici.

Totodată, lista cuprinzând rezultatele contestațiilor la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar este disponibilă aici.

Sursa informației


Update: Rezultate

Institutul Notarial Român (INR) a publicat rezultatele concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar susținut în 21 noiembrie 2022.

În acest sens, lista cu rezultatele poate fi consultată aici.

Candidații pot formula și depune contestație, personal sau prin e-mail, la INR în termen de 3 zile lucrătoare de la data afișării listei cu rezultatele concursului.

Termenul începe să curgă din prima zi lucrătoare imediat următoare zilei în care a fost afișată lista cu rezultatele concursului (28 noiembrie 2022) și se împlinește în cea de-a treia zi lucrătoare, la ora 16.00 (2 decembrie 2022).

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Îndreptare eroare materială

Institutul Notarial Român (INR) a constatat, printr-o hotărâre din data de 22 noiembrie 2022, existența unei erori materiale la modalitatea de redactare a baremului de notare a subiectului nr. 34, în sensul că, în mod corect varianta de răspuns este b), și nu cum din eroare s-a trecut ca fiind corectă varianta a).

Astfel, la baremul de notare de la subiectul nr. 34 „în materia remiterii de datorie”, varianta de răspuns corectă este b), și nu cum din eroare s-a trecut ca fiind corectă varianta a).

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Baremul de notare

Institutul Notarial Român (INR) a publicat subiectele (Setul 1) din cadrul concursului de dobândire a calității de notar stagiar susținut în 21 noiembrie 2022, precum și baremul de notare aferent acestora. 

Baremul de notare poate fi consultat aici.

Contestațiile împotriva baremului de notare la concurs se pot formula și depune, personal la sediul INR sau prin e-mail la adresa [email protected].

Modelul de contestație la barem se regăsește aici.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Repartizarea candidaților

Institutul Notarial Român (INR) a publicat repartizarea pe săli a candidaților în cadrul concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar din data de 21 noiembrie 2022

Lista privind repartizarea pe săli a candidaților poate fi consultată aici.

Sursa informației


Update: Situația centralizată finală a candidaților

Institutul Notarial Român (INR) a publicat situația centralizată finală a candidaților care au fost declarați admiși la înscrierea la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar din data de 21 noiembrie 2022

Lista candidaților admiși poate fi consultată aici.

De asemenea, INR a publicat situația soluționării contestațiilor formulate de către candidații respinși la înscrierea la concurs, care poate fi vizualizată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Ora și locul desfășurării examenului/concursului

Institutul Notarial Român (INR) a publicat un anunț privind ora și locul de desfășurare a examenului/concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar.

Concursul, organizat în data de 21 noiembrie 2022, se va desfășura la Centrul Expozițional ROMEXPO, București, începând cu ora 9:00.

Accesul candidaților în cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO se va face începând cu ora 7:30.

Timpul efectiv de concurs începe să curgă din momentul în care ultimului candidat din sală i s-a distribuit copia setului extras. Concursul durează 4 ore.

De asemenea, INR a publicat situația centralizată a candidaților admiși sau respinși la înscrierea la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar.

Lista poate fi consultată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Anunț/Cerere pentru anonimizarea datelor cu caracter personal

Institutul Notarial Român (INR) anunță că anunță că cererile de anonimizare a datelor cu caracter personal pot fi depuse până la finalul perioadei de depunere a dosarului de înscriere la examenul sau a concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar pentru anul 2022, respectiv 26 octombrie 2022.

Cererea poate fi descărcată de aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Examenul se va desfășura pe 21 noiembrie 2022

Institutul Notarial Român (INR) anunță că examenul sau a concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar pentru anul 2022 va avea loc la data de 21 noiembrie 2022.

Taxa de înscriere pentru participarea la examen/concurs este în cuantum de 3900 lei/candidat.

Dosarul de înscriere la examenul sau la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar se depune personal sau prin mandatar cu procură autentică și specială, în perioada 26 septembrie-26 octombrie 2022, la sediul Camerei în a cărei circumscripție se află postul pentru care candidează.

Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate, cu care Camerele Notarilor Publici au încheiat protocoale de colaborare în vederea eliberării certificatelor medicale și a avizelor psihologice necesare înscrierii la examen/concurs poate fi consultată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Tematica și bibliografia

Institutul Notarial Român (INR) anunță că au fost stabilite tematica și bibliografia pentru susținerea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar pentru anul 2022.

Astfel, prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 76/08.08.2022, s-a stabilit tematica si bibliografia pentru susținerea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar, menținute pentru anul 2022.

Tematica și bibliografia pentru susținerea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar au fost avizate de Ministerul Justiției pentru anul 2022 prin adresa nr. 3/61630/2022/17.08.2022.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Lista privind numărul de locuri

Institutul Notarial Român (INR) a publicat lista privind numărul de locuri destinate examenului sau concursului de dobândire a calității de notar stagiar în anul 2022.

Lista poate fi consultată aici.

(Copyright foto: freepik)

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Validarea rezultatelor/Suplimentarea numărului de locuri] INR. Admitere notari stagiari 2021

[UPDATE: Rezultate finale] INR. Admitere notari stagiari 2022 was last modified: decembrie 12th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.