INM organizează Școala de vară „Dreptul de apreciere al organelor judiciare în contextul noilor coduri în materie penală”

13 ian. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1007

Despre

  • Institutul Național al Magistraturii
  • Școala de vară pentru viitorii judecători, procurori și reprezentanți ai altor profesii juridice
  • „Dreptul de apreciere al organelor judiciare în contextul noilor coduri în materie penală”

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul Național al Magistraturii anunță a doua ediție a Școlii de vară pentru viitorii judecători, procurori și reprezentanți ai altor profesii juridice, sub tema „Dreptul de apreciere al organelor judiciare în contextul noilor coduri în materie penală”. Aceasta va fi organizată la Sinaia în perioada 22-26 iunie 2015.

Cursul se adresează pentru 20 de auditori de justiție (10 locuri vor fi alocate procurorilor, iar alte 10, judecătorilor), cursanți în anul al doilea la INM, care vor fi selectați în urma trimiterii unui CV și a unei scrisori de intenție la adresa de email [email protected] În vederea selecției se vor avea în vedere motivația participanților, neparticiparea la programe similare de formare, iar cunoașterea limbii engleze poate constitui un avantaj. Data limită pentru acceptarea candidaturilor este de 7 februarie 2015.

Monitor Dosare

Școala are ca obiectiv general consolidarea capacității sistemului judiciar român cu privire la aplicarea noilor coduri și va avea un pronunțat caracter practic organizat sub forma unor ateliere de lucru și a unor sesiuni de procese simulate. La activități vor participa 2 experți români și doi experți străini desemnați de Consiliul Europei și Administrația Națională a Instanțelor din Norvegia.

Pentru experții români se organizează un concurs prin care se caută 2 magistrați specializați în domeniul dreptului penal pentru a participa la activitățile programului. Aceștia vor fi aleși de o comisie pe baza documentației trimise și a unui interviu.

Experții selectați vor avea obligațiile de a colabora cu omologii lor străini pentru a stabili detaliile metodologice și agenda Școlii, de a participa pe toată durata activității și de a susține prezentările programate în agendă.

Programul face parte din proiectul „Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”. Acesta este finanțat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014 și implementat de Consiliul Superior al Magistraturii în parteneriat cu Școala Națională de Grefieri, Consiliul Europei și Administrația Națională a Instanțelor din Norvegia.

Sursa știrii: http://www.inm-lex.ro/

INM organizează Școala de vară „Dreptul de apreciere al organelor judiciare în contextul noilor coduri în materie penală” was last modified: ianuarie 13th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter