Pregătire pentru magistrați privind politicile publice aplicabile în domeniul nediscriminării

23 mart. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 857

Despre

  • Politicile publice aplicabile în domeniul nediscriminării
  • Două cursuri intensive a câte 2 zile
  • Prima și a treia săptămână a lunii mai a.c.
  • Termen-limită înscrieri: 31 martie, inclusiv

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit anunțului publicat pe site-ul INM, acesta a primit din partea Institutului pentru Politici Publice și Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării o propunere de organizare a două programe intensive de pregătire privind politicile publice aplicabile în domeniul nediscriminării, adresate judecătorilor, procurorilor și personalului INM constituit din formatori și personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor.

Programul de pregătire face parte dintr-un proiect finanțat de Open Society Foundation.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Scopul acestor cursuri este de a familiariza participanții cu „etapele procesului de politică publică aplicabile în domeniul nediscriminării și incluziunii grupurilor vulnerabile”. Tematica este considerată de către organizatori a fi deosebit de importantă în contextul reformelor structurale din societatea românească, inclusiv pregătirea capacității naționale în vederea accesării fondurilor structurale 2014-2020.

Calendarul de desfășurare cunoscut în acest moment este următorul:

– primul curs va avea loc în prima săptămână a lunii mai 2015;

– al doilea curs va avea loc în a treia săptămână a lunii mai 2015.

Ambele cursuri vor avea o durată de două zile, vor aborda aceeași tematică și se vor desfășura în București. Fiecare curs se adresează unui număr de aproximativ 15 participanți.

La finalul pregătirilor, participanții vor primi o diplomă de specializare în domeniul politicilor publice aplicabile în domeniul nediscriminării și egalității de șanse.

Cei interesați să participe la unul dintre aceste programe sunt rugați să trimită un e-mail cu CV-ul atașat și să precizeze pentru care dintre cele două cursuri optează, la adresa [email protected]. Termenul-limită pentru înscriere este de 31 martie, inclusiv. Persoana de contact pentru aceste programe este doamna Maria Dragu, expert în cadrul Departamentului de formare continuă al INM.

Pentru mai multe detalii accesați anunțul publicat pe site-ul INM.

Pregătire pentru magistrați privind politicile publice aplicabile în domeniul nediscriminării was last modified: martie 23rd, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter