[Update: Rezultate] INM. Organizarea Adunării Generale a personalului de instruire pentru desemnarea unui reprezentant în Consiliul Științific – 17 octombrie 2022

17 oct. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 188

Update: Rezultate 

Institutul Național al Magistraturii (INM) informează asupra rezultatelor privind desemnarea reprezentantului ales al personalului de instruire în Consiliul Științific al INM.

În conformitate cu regulile de vot adoptate prin Hotărârea Consiliului Științific al INM nr. 2 din 14 februarie 2018, totalul de voturi, exprimate de către formatorii/coordonatorii de practică, a fost de 26 voturi, din care: 24 valabil exprimate, 1 vot nevalabil exprimat și 1 vot transmis înainte de termen.

Formatorii/coordonatorii prezenți la Adunarea Generală au fost în număr de 11, astfel, numărul total de voturi valabil exprimate însumând un număr de 35 de voturi.

Având în vedere rezultatele de mai sus, reprezentantul ales al personalului de instruire în Consiliul Științific este domnul judecător D. M. D. începând cu data de 26 octombrie 2022.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor


Update: Candidaturile depuse

Institutul Național al Magistraturii (INM) informează că au fost înregistrate două candidaturi pentru postul de reprezentant al personalului de instruire al INM în Consiliul Științific.

De asemenea, la data de 17 octombrie 2022, ora 14:30, se va organiza, în Aula INM, Adunarea Generală a personalului de instruire al INM pentru desemnarea unui reprezentant al personalului de instruire al INM în Consiliul Științific. În conformitate cu regulile de vot aprobate de Consiliul științific al INM prin Hotărârea nr. 2/14 februarie 2018, dreptul de vot va putea fi exercitat la distanță.

Sursa informației


Institutul Național al Magistraturii (INM) informează că la data de 17 octombrie 2022, la ora 14:30, se va organiza, în Aula INM, Adunarea Generală a personalului de instruire al INM pentru desemnarea unui reprezentant al personalului de instruire al INM în Consiliul Științific.

De asemenea, persoanele care doresc să își depună candidatura pentru această funcție pot transmite un CV și o scrisoare de intenție prin fax, la numărul de fax 021 311 02 34, sau la adresa de e-mail [email protected], până la data de 10 octombrie 2022.

În conformitate cu regulile de vot aprobate de Consiliul științific al INM prin Hotărârea nr. 2/14 februarie 2018, dreptul de vot va putea fi exercitat la distanță.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [Update: Repartizarea în săli] Concursul de admitere la INM – 12 iulie 2022-31 martie 2023

[Update: Rezultate] INM. Organizarea Adunării Generale a personalului de instruire pentru desemnarea unui reprezentant în Consiliul Științific – 17 octombrie 2022 was last modified: octombrie 17th, 2022 by Universul Juridic
Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.