[Update: Programul probelor scrise] Concursul de admitere la INM – 12 iulie 2022-31 martie 2023

5 oct. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
4.802 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Programul probelor scrise

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat programul de desfășurare a probelor scrise din cadrul concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 12 iulie 2022-31 martie 2023.

Programul poate fi consultat accesând sursa informației.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației


Update: Soluționare contestații/Motivare soluții

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem pentru disciplina Drept civil și drept procesul civil, precum și procesul-verbal de motivare a soluțiilor pronunțate pentru contestațiile la barem formulate în legătură cu proba eliminatorie tip grilă de verificare a cunoștințelor juridice din cadrul concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 12 iulie 2022-31 martie 2023.

Atașăm, rezultatele:

PV de soluționare a contestațiilor la barem pentru disciplina Drept civil și drept procesual civil;

PV de motivare a soluțiilor pronunțate pentru contestațiile la barem formulate în legătură cu proba eliminatorie tip grilă de verificare a cunoștințelor juridice din data de 25 septembrie 2022.

Sursa informației


Update: Rezultate

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele obținute de candidați la proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice din cadrul concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 12 iulie 2022-31 martie 2023.

Atașăm, rezultatele:

Tabel cu rezultatele obținute de candidați la proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice – Auditor de justiție,

Tabel cu rezultatele obținute de candidați la proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice – Personal asimilat judecătorilor și procurorilor.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Sursa informației


Update: Barem definitiv

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat baremul definitiv al probei scrise din cadrul concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 12 iulie 2022-31 martie 2023.

Baremul definitiv poate fi consultat aici.

Sursa informației


Update: Subiecte/Barem

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat subiectele și baremul probei scrise din cadrul concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 12 iulie 2022-31 martie 2023.

De asemenea, baremul de evaluare și notare poate fi contestat în termen de 24 ore de la afișarea la centrul de concurs.

Subiectele pot fi consultate aici, iar baremul G1-G4, aici.

Sursa informației


Update: Repartizarea în săli

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat repartizarea în săli a candidaților personal de specialitate asimilat judecătorilor și procurorilor și a candidaților auditori de justiție din cadrul concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 12 iulie 2022-31 martie 2023.

Tabelul privind repartizarea în săli a candidaților personal de specialitate asimilat judecătorilor și procurorilor poate fi consultat aici, iar tabelul privind repartizarea în săli a candidaților auditori de justiție, aici.

Sursa informației


Update: Tabel final candidați

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelele finale privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concurs a candidaților personal de specialitate asimilat judecătorilor și procurorilor și a candidaților auditori de justiție din cadrul concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 12 iulie 2022-31 martie 2023.

Tabelul privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concurs a candidaților personal de specialitate asimilat judecătorilor și procurorilor poate fi consultat aici, iar tabelul privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concurs a candidaților auditori de justiție, aici.

Sursa informației


Update: Tabele privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concurs a candidaților personal de specialitate asimilat judecătorilor și procurorilor/auditori de justiție

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelele privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concurs a candidaților personal de specialitate asimilat judecătorilor și procurorilor și a candidaților auditori de justiție din cadrul concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 12 iulie 2022-31 martie 2023.

Tabelul privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concurs a candidaților personal de specialitate asimilat judecătorilor și procurorilor poate fi consultat aici, iar tabelul privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concurs a candidaților auditori de justiție, aici.

Sursa informației


Update: Anunț tematică și bibliografie

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un anunț cu privire la tematica și bibliografia din cadrul concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 12 iulie 2022-31 martie 2023.

Anunțul poate fi consultat aici.

Sursa informației


Update: Actele anexate cererii de înscriere

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un anunț cu privire la actele anexate cererii de înscriere la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 12 iulie 2022-31 martie 2023.

Anunțul poate fi consultat aici.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Anunț concurs de admitere la Institutul Național al Magistraturii

Consiliul Superior al Magistraturii anunță organizarea concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii, în perioada 12 iulie 2022-31 martie 2023.

Astfel, concursul se organizează pentru ocuparea a 300 locuri de auditori de justiție – INM și pentru ocuparea a 26 posturi vacante de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor si procurorilor, după cum urmează:

– 10 posturi în cadrul Ministerului Justiției

–2 posturi în cadrul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate,

–6 posturi în cadrul Autorității Naționale pentru Cetățenie,

–2 posturi în cadrul Direcției Naționale de Probațiune;

–2 posturi în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii;

– 4 posturi în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cererile de înscrierea la concurs și actele necesare se depun în format online, iar termenul-limită de înscriere pe platforma online este 25 iulie 2022.

Taxa de înscriere la concurs în cuantum de 1.000 lei.

Atașăm, în continuare, documentele publicate de CSM.

Anunț privind organizarea concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii din perioada 12 iulie 2022 – 31 martie 2023,

Calendar de desfășurare a concursului,

Tematica si bibliografia de concurs,

Cererea de înscriere la concurs,

Metodologia privind organizarea si desfășurarea interviului,

Metodologia de desfășurare a testării psihologice,

Instrucțiunile privind folosirea platformei informatice pentru înscrierea online,

Declarație tipizată cu privire la imposibilitatea înscrierii online la concurs,

Anunț privind modalitatea de obținere a cazierului fiscal si a certificatului medical prevăzut de art.16 alin. (1) din Regulament,

Hotărârea nr. 119/16 iulie 2021 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii pentru aprobarea Regulamentului privind admiterea la Institutul Național al Magistraturii.

 

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Anunț privind programul de schimb AIAKOS] Concursul de admitere la INM – 30 iulie 2021-5 aprilie 2022

[Update: Programul probelor scrise] Concursul de admitere la INM – 12 iulie 2022-31 martie 2023 was last modified: octombrie 5th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.