INM. Minuta întâlnirii președinților secțiilor de contencios administrativ și fiscal (17-18 octombrie 2019)

11 feb. 2020
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 848
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat astăzi, 11 februarie 2020, pe site-ul oficial (www.inm-lex.ro), minuta întâlnirii președinților secțiilor de contencios administrativ și fiscal ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel (Craiova, 17-18 octombrie 2019).

În cadrul minutei au fost dezbătute mai multe aspecte de practică neunitară în materia dreptului administrativ și financiar-fiscal, referitoare la:

– Probleme de principiu (cuprinzând probleme de drept care pot fi întâlnite în toate sau în mai multe subdomenii ale dreptului administrativ și fiscal);

– Funcționari publici;

– Fiscal;

– Achiziții publice;

– Taxe de timbru;

– Procedură civilă;

– Cercetarea averilor;

– Administrație publică locală;

– Asigurări;

– Drept contravențional.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Pachet: Principiile procedurei judiciare

Sursa informației

 

INM. Minuta întâlnirii președinților secțiilor de contencios administrativ și fiscal (17-18 octombrie 2019) was last modified: februarie 11th, 2020 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter