INM. Anunț selecție a patru experți din rândul formatorilor INM specializați în domeniul Dreptului comercial pentru întâlnirile președinților secțiilor specializate ale ÎCCJ și Curților de Apel

20 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 137

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț pentru selecția a patru experți din rândul formatorilor INM specializați în domeniul Dreptului comercial pentru întâlnirile președinților secțiilor specializate ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și Curților de Apel în cadrul Proiectului „Justiția 2020: profesionalism și integritate”.

Conform anunțului publicat, dosarul trebuie să conțină:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

– o scrisoare de intenție;
– curriculum vitae;
– plan de activitate (planul întâlnirii); planul va cuprinde informații privind scopul și obiectivele activității de formare, indicații privind toate etapele de planificare și organizare a activității, metodele de formare pe care expertul intenționează să le utilizeze, minimum 5 probleme de practică judiciară neunitară în materia Dreptului comercial, precum și orice alte elemente pe care expertul le apreciază relevante în acest context. La elaborarea planului de întâlnire se vor avea în vedere specificul grupului țintă (președinții secțiilor specializate – foste comerciale ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel), obiectivele întâlnirii, durata activității de formare (2 zile de formare/întâlnire, durata unei zile de întâlnire fiind de maximum 8 ore), precum și faptul că pentru fiecare întâlnire vor fi cooptați 2 formatori pe întreaga durată a celor 2 zile de activitate;

În vederea participării la procedură, persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere conținând o scrisoare de intenție, un curriculum vitae, planul pentru o activitate și orice alte documente justificative până cel târziu la data de 15 decembrie 2020.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INM. Anunț selecție a doi experți specializați în combaterea traficului de persoane

INM. Anunț selecție a patru experți din rândul formatorilor INM specializați în domeniul Dreptului comercial pentru întâlnirile președinților secțiilor specializate ale ÎCCJ și Curților de Apel was last modified: noiembrie 20th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter