INM. Anunț selecție a doi experți specializați în combaterea traficului de persoane

19 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
253 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț pentru selecția a doi experți (judecători, procurori, cadre didactice din învățământul universitar și alți specialiști) în domeniul combaterii traficului de persoane, în cadrul Proiectului „Justiția 2020: profesionalism și integritate”.

Potrivit fișei de proiect, printre activitățile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului se numără și 6 seminarii în domeniul combaterii traficului de persoane, cu o durată de 2 zile fiecare, destinate formării a aproximativ 120 de judecători și procurori (dintre care unul a fost organizat în cursul anului 2020).

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Conform anunțului publicat, dosarul trebuie să conțină:

− o scrisoare de intenție;
− curriculum vitae;
− plan de seminar: planul va cuprinde informații privind scopul și obiectivele activității de formare, indicații privind toate etapele de planificare și organizare a seminarului, metodele de formare pe care expertul intenționează să le utilizeze, 3 teme de interes în domeniul de specialitate, precum și orice alte elemente pe care expertul le apreciază relevante în acest context. La elaborarea planului de seminar se va avea în vedere specificul grupului țintă (20 participanți, judecători și procurori), obiectivele seminariilor, durata activității de formare (2 zile de formare/seminar, durata unei zile de seminar fiind de 8 ore), precum și faptul că la lucrările seminariilor vor participa câte 2 experți pe întreaga durată a fiecăreia dintre cele 2 zile de activitate.

În vederea participării la procedură, persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere conținând o scrisoare de intenție, un curriculum vitae, planul pentru o activitate și orice alte documente justificative până cel târziu la data de 15 decembrie 2020.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Proces-verbal soluționare contestații/Barem definitiv] INM. Examen de absolvire (11, 13, 16 noiembrie 2020)

INM. Anunț selecție a doi experți specializați în combaterea traficului de persoane was last modified: noiembrie 19th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter