INM. Examen de absolvire (11, 13, 16 noiembrie 2020)

11 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
594 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, prin Hotărârea nr. 164/10 septembrie 2020, a aprobat tematica, bibliografia și calendarul de desfășurare a examenului de absolvire INM, sesiunea septembrie – decembrie 2020.

Modalitatea de examinare va consta în redactarea de acte procedurale pe baza unor dosare selectate de comisiile de elaborare a subiectelor pentru disciplinele drept civil și drept procesual civil, precum și drept penal si drept procesual penal, respectiv soluționarea de spețe la disciplina Etica și organizare judiciară, prin intermediul unor subiecte ce vor viza atât aspecte teoretice, cât și aspecte practice.

Calendarul estimativ de desfășurare a examenului de absolvire INM poate fi vizualizat aici.

În continuare, vom atașa tematica și bibliografia pentru fiecare materie, mai precis:

– Drept civil și Drept procesual civil;

– Drept penal și Drept procesual penal;

– Etică și organizare judiciară.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
INM. Examen de absolvire (11, 13, 16 noiembrie 2020) was last modified: septembrie 11th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter