ÎCCJ. Raportul de activitate pentru anul 2020

28 iul. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 95
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe pagina oficială (www.iccj.ro), Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat marți, 27 iulie 2021, Raportul de activitate pentru anul 2020.

Astfel, acesta cuprinde o prezentare generală a activității Înaltei Curți și a Secțiilor acesteia, principalele coordonate ale jurisprudenței instanței supreme în anul 2020, o descriere a Înaltei Curți în cifre, dar și direcțiile de acțiune pentru anul 2021.

Raportul de activitate pentru anul 2020 poate fi vizualizat aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ (Hotărârea CSM nr. 960/2021)

ÎCCJ. Raportul de activitate pentru anul 2020 was last modified: iulie 28th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter