Hexagonul este o experiență extraordinară

17 mai 2016
2 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 5 (2 votes, average: 3,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1007
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității  de Vest din Timișoara  a ocupat locul trei în clasamentul general al Hexagonului.

La probele teoretice, studenții timișoreni au excelat la „Drept Constituțional și Instituții Publice”, unde au ocupat locul doi. La „Drept Penal” și „Drept Civil” s-au clasat pe locul cinci.

După concurs am stat de vorbă cu unul dintre „bobocii” echipei timișorene,  studentul Sergiu Căileanu, care ne-a vorbit despre această competiție deosebită, Hexagonul, la care a participat pentru prima oară.

Hexagonul este o experiență extraordinară was last modified: mai 18th, 2016 by Sergiu Căileanu

Vă recomandăm:

Despre autor:

Sergiu Căileanu

Sergiu Căileanu

Este student la Facultatea de Drept din cadrul Universității de vest din Timișoara.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter