[UPDATE: Acte normative adoptate] Guvernul României. Hotărâre privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu 13 ianuarie 2021, principala temă aflată pe agenda ședinței din 12 ianuarie

12 ian. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
85 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Actele normative adoptate de Guvern în cadrul ședinței din 12 ianuarie 2021

Guvernul României (www.gov.ro) a aprobat Hotărârea privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 ianuarie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, aceasta a fost adoptată în forma introdusă pe agenda ședinței de Guvern, prelungind cu 30 de zile stărea de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 13 ianuarie 2021.

Proiectul poate fi consultat aici.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.gov.ro), Guvernul României a făcut publică principala temă aflată pe agenda ședinței din 12 ianuarie 2021, și anume:

− Proiectul de Hotărâre privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu 13 ianuarie 2021 și a măsurilor pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Proiectul de Hotărâre, precum și anexele pot fi consultate mai jos:

Proiect;

Anexa nr. 1;

– Anexa nr. 2;

– Anexa nr. 3.

De asemenea, în ședința din data de 11 ianuarie 2021, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 3/2021 privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Sursa informației

🔔Vezi și Hotărârea CNSU nr. 3/2021 privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Pachet: Principiile procedurei judiciare
[UPDATE: Acte normative adoptate] Guvernul României. Hotărâre privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu 13 ianuarie 2021, principala temă aflată pe agenda ședinței din 12 ianuarie was last modified: ianuarie 12th, 2021 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter