[UPDATE: Acte normative adoptate] Guvernul României. Agenda ședinței din 6 ianuarie 2021

7 ian. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
202 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Actele normative adoptate de Guvern în cadrul ședinței din 6 ianuarie 2021

Guvernul României a făcut publică lista proiectelor de acte normative adoptate în cadrul ședinței din 6 ianuarie 2021, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial (www.gov.ro):

I. PROIECTE ÎN ANALIZĂ

– Proiect de Lege pentru abrogarea Legii nr. 173/2020 privind unele măsuri pentru protejarea intereselor naționale în activitatea economică

– Proiect de Ordonanță de urgență privind unele măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19.

II. PROIECTE DE LEGE

– Proiect de Lege pentru realizarea Capabilității de luptă împotriva navelor de suprafață, aferentă programului de înzestrare „Sistem de instalații mobile de lansare rachete antinavă” (SIML).

III. ORDONANȚE DE URGENȚĂ

– Ordonanță de urgență privind stabilirea cadrului instituțional și adoptarea unor măsuri necesare pentru înființarea Punctului Național de Acces, conform regulamentelor delegate de completare a Directivei 2010/40/UE a Parlamentului European și a Consiliului din 7 iulie 2010 privind cadrul pentru implementarea sistemelor de transport inteligente în domeniul transportului rutier și pentru interfețele cu alte moduri de transport;

– Ordonanță de urgență pentru modificarea Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

IV. HOTĂRÂRI

– Hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Buzău de către domnul D. L.;

– Hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Harghita de către domnul P. S.

V. NOTE

– Notă privind Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.gov.ro), Guvernul României a publicat agenda ședinței din 6 ianuarie a.c., în cadrul căreia vor fi discutate mai multe proiecte de acte normative:

I. PROIECTE DE HOTĂRÂRI

– Proiect de Hotărâre privind eliberări/numiri de prefecți și/sau subprefecți.

II. MEMORANDUMURI

– Memorandum cu tema: Aspecte organizatorice pentru operaționalizarea Centrului de competențe industrial, tehnologic și de cercetare în materie de securitate cibernetică (Centrul CYBER); desemnarea instituției coordonatoare și constituirea unui Grup de lucru interinstituțional pentru identificarea setului de măsuri necesar operaționalizării Centrului CYBER.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Acte normative adoptate] Guvernul României. O.U.G. privind adoptarea unor măsuri în materia alcătuirii completurilor de judecată în apel și alte acte normative incluse pe agenda ședinței din 30 decembrie

[UPDATE: Acte normative adoptate] Guvernul României. Agenda ședinței din 6 ianuarie 2021 was last modified: ianuarie 7th, 2021 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter