Guvernul a adoptat Ordonanţa de urgenţă privind Codul administrativ al României

26 iun. 2019
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1637

Potrivit site-ului oficial (www.gov.ro), pe lista suplimentară din ședința de Guvern din data de 25 iunie 2019, au fost înscrise mai multe ordonanțe de urgență, printre care și Ordonanța de urgență privind Codul administrativ al României, act normativ care a fost adoptat în respectiva ședință.

Așa cum reiese din declarațiile susținute la începutul ședinței de către Prim-ministrul, acesta este un proiect important pentru modernizarea administrației publice, rezultat al unei ample consultări cu reprezentanții structurilor asociative.

Prin acest act normativ este creat un cadru unitar, reunind într-o formă coerentă, mai clară și mai simplificată reglementări care se regăsesc acum în 17 acte normative.

Prin noile prevederi sunt instituite mecanisme care să preîntâmpine blocaje între instituțiile publice, atât la nivel central, cât și la nivel local.

Pentru a vedea declarațiile susținute de Premier, accesați aici.

Sursa informației

Campanie Craciun UJmag 2020
Guvernul a adoptat Ordonanța de urgență privind Codul administrativ al României was last modified: iunie 26th, 2019 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter