Guvernul a adoptat Ordonanţa de urgenţă privind Codul administrativ al României

26 iun. 2019
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
1.567 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.gov.ro), pe lista suplimentară din ședința de Guvern din data de 25 iunie 2019, au fost înscrise mai multe ordonanțe de urgență, printre care și Ordonanța de urgență privind Codul administrativ al României, act normativ care a fost adoptat în respectiva ședință.

Așa cum reiese din declarațiile susținute la începutul ședinței de către Prim-ministrul, acesta este un proiect important pentru modernizarea administrației publice, rezultat al unei ample consultări cu reprezentanții structurilor asociative.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Prin acest act normativ este creat un cadru unitar, reunind într-o formă coerentă, mai clară și mai simplificată reglementări care se regăsesc acum în 17 acte normative.

Prin noile prevederi sunt instituite mecanisme care să preîntâmpine blocaje între instituțiile publice, atât la nivel central, cât și la nivel local.

Pentru a vedea declarațiile susținute de Premier, accesați aici.

Sursa informației

Guvernul a adoptat Ordonanța de urgență privind Codul administrativ al României was last modified: iunie 26th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter