Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Premierea premianților (27 iunie 2022)

24 iun. 2022
Vizualizari: 236

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara își premiază studenții premianți la concursurile naționale și internaționale organizate în anul universitar 2021-2022, printr-un eveniment organizat luni, 27 iunie 2022.

Cu această ocazie, vor fi premiați studenții care au participat la ediția 2022 a Hexagonului Facultăților de Drept, prestigiosul concurs național organizat anual între echipele facultăților de drept ale Universității din București, Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universității „Lucian Blaga” Sibiu, Universității din Craiova și Universității de Vest din Timișoara.

De asemenea, vor fi premiați studenții care au participat la runda internațională a „Telders International Law Moot Court Competition”, cel mai prestigios concurs studențesc din Europa pe teme de drept internațional public, organizat de către Universitatea Leiden (Olanda).

Totodată, premiile sunt oferite studenților de Universitatea de Vest din Timișoara și partenerii instituționali ai facultății. Rezultatele obținute de Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara se înscriu în linia ascendentă a participărilor din ultimii ani la concursurile studențești naționale și internaționale. Facultatea de Drept din Timișoara le mulțumește studenților săi și profesorilor care au coordonat pregătirea acestora, pentru contribuția la promovarea imaginii școlii de drept din Timișoara, precum și partenerilor instituționali care susțin performanțele tinerilor juriști din Timișoara.

(Copyright foto: freepik)

Sursa informației

Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Regulamente privind organizarea și desfășurarea procesului de admitere pentru programele de studii universitare de la ciclul de studii universitare de licență, respectiv de masterat (2022-2023)

Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Premierea premianților (27 iunie 2022) was last modified: iunie 24th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.