Facultatea de Drept din Sibiu vrea locul 1 la Hexagon, în 2017

12 mai 2016
4 voturi, medie: 4,25 din 54 voturi, medie: 4,25 din 54 voturi, medie: 4,25 din 54 voturi, medie: 4,25 din 54 voturi, medie: 4,25 din 5 (4 votes, average: 4,25 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1271
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu a ocupat anul acesta la Hexagon ultima poziție a clasamentului. Cu toate acestea, conf. univ. dr. Adrian Circa, prodecanul Facultății de Drept Sibiu, coordonatorul echipei, este optimist și speră într-un loc în primele trei, anul viitor, la Chișinău.

Domnia sa mizează pe locurile 4, aproape de podium, ocupate de echipa sa, anul acesta, la probele de Drept Civil și Drept Constituțional.

Studenții sibieni vor începe curând pregătirea pentru Hexagonul de la Chișinău, pentru că în 2017, Facultatea de Drept din Sibiu vrea locul 1.

Facultatea de Drept din Sibiu vrea locul 1 la Hexagon, în 2017 was last modified: mai 13th, 2016 by Adrian Circa

Vă recomandăm:

Despre autor:

Adrian Circa

Adrian Circa

Este conf. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și directorul catedrei de Drept privat și științe ale educației.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter