Lansare de carte Eveniment de lansare a lucrărilor EUNOMIA

645       0

Eveniment de lansare a lucrărilor EUNOMIA 📅 05 octombrie 2023 Eveniment de lansare a lucrărilor EUNOMIA

Data 05 octombrie 2023
Locația

Centrul pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN), Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene, Facultatea de Drept a Universității din București, STOICA & Asociații și Editura Universul Juridic organizează evenimentul de lansare a lucrărilor:

 

Liberalism, perfecționism și drepturi naturale, de Douglas J. Den Uyl și Douglas B. Rasmussen;

Eseuri despre drept, religie și moralitate, de Gerard V. Bradley.

 

Acesta va avea loc joi, 5 octombrie, de la ora 17.00, la Facultatea de Drept a Universității din București, în Sala „Constantin Stoicescu”.

 

Lucrările au fost publicate în colecția EUNOMIA, un proiect editorial realizat de către CSDNAN, în parteneriat cu Editura Universul Juridic.

 

Invitați:

Prof. univ. Douglas B. Rasmussen – Profesor universitar emerit la Universitatea St. John’s, New York, membru al consiliului internațional al Centrului pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN)

Prof. univ. Douglas J. Den Uyl – Vicepreședinte Liberty Fund, Indiana, membru al consiliului internațional al Centrului pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN)

Prof. univ. av. Gerard V. Bradley – Profesor universitar la Facultea de Drept, Universitatea Notre Dame, Indiana, membru al consiliului internațional al Centrului pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN)

Acad. prof. univ. Mircea Dumitru – Vicepreședinte al Academiei Române, Profesor universitar la Facultatea de Filozofie, Universitatea din București.

Dr. Tudor Avrigeanu – Cercetător la Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române.

Prof. univ. Dragoș Paul Aligică – Facultatea de Administrație și Afaceri și Școala Interdisciplinară de Studii Doctorale (ISDS), Universitatea din București.

Teodora Nichita – Traducătoare, bursieră a Centrului pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN)

Elena-Cristina Enoiu – Traducătoare, bursieră a Centrului pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN).

 

Moderator: Prof. univ. av. Radu Alexandru Rizoiu – Prodecan, Facultatea de Drept, Universitatea din București.

 

Participarea la eveniment se face fără înregistrare, iar intrarea este gratuită.

 

Cărțile pot fi achiziționate aici.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Eveniment de lansare a lucrărilor EUNOMIA was last modified: octombrie 10th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.