Echipa care a adus „aurul” de la Hexagon

19 mai 2016
3 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 5 (3 votes, average: 2,33 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1021
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Hexagonul este pentru studenții de la Drept un concurs special, la care mulți aspiră să participe, încă din primii ani de facultate. Floridana Constantin este studentă în anul trei la Facultatea de Drept din Craiova. Și-a dorit încă din anul întâi să participe la Hexagon.  A participat anul acesta și a reușit împreună cu echipa facultății o performanță deosebită, au urcat pe prima poziție a podiumului.  Despre proba de „Drept Civil” la care a participat, Floridana Constantin ne-a spus că a fost o probă dificilă, cu multe emoții, dar care înseamnă un plus în  pregătirea sa.

Campanie Craciun UJmag 2020

Echipa care a adus „aurul” de la Hexagon was last modified: mai 18th, 2016 by Floridana Constantin

Vă recomandăm:

Despre autor:

Floridana Constantin

Floridana Constantin

Este studentă la Facultatea de Drept din Craiova.
A mai scris: