Premiul pentru contribuția majoră la respectarea drepturilor de autor și a drepturilor conexe

18 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 485

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristian Pavel: În cadrul acestei categorii – îmi face plăcere să repet – Personalități care au contribuit la respectarea drepturilor de autor și a drepturilor conexe, un alt premiu se acordă dlui Iulian Vrabete, vicepreședinte CREDIDAM. Felicitări!

Iulian Vrabete: Mulțumesc foarte mult. Nu prea sunt obișnuit cu distincții de genul ăsta, dar vreau să vă spun că fac parte dintr-o formație care anul trecut a împlinit 40 de ani de existență și am reușit să supraviețuim vinilului, casetei, CD-ului și iată că acum suntem la platforme și încă ne mișcăm. Mi-aș dori ca autoritatea guvernamentală ORDA, privații, cum sunt organismele de gestiune colectivă, ajutați de Universul Juridic, să străbată toate aceste lucruri care, iată, se schimbă de la epocă la epocă și să păstreze importanța drepturilor intelectuale. Vă mulțumesc.

Cristian Pavel: Ne bucurăm că ați fost alături de noi și nu am avut o hologramă, ci v-am avut în persoană.

Premiul pentru contribuția majoră la respectarea drepturilor de autor și a drepturilor conexe was last modified: aprilie 18th, 2019 by Iulian Vrabete
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter