Discursul domnului Werner-Wilhelm Wolff cu ocazia lansării revistei Legal Point nr. 1/2018

12 iul. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1808
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În cadrul lansării revistei Legal Point nr. 1/2018, unul dintre momentele memorabile ale manifestării a fost decernarea premiului Legal Point nr. 1/2018 domnului Werner-Wilhelm Wolff, în aprecierea numirii ca director general al TAROM.

Cu această ocazie domnul Wolff a rostit următorul discurs:

„Bună ziua, doamnelor și domnilor!

Sincer să vă spun, am avut teamă că o să întârzii astăzi la acest eveniment, mult mai mult pentru că am revenit din Canada după ce am plecat, chiar alaltăieri, acolo. Deci pentru 2-3 ore am fost plecat, ca să rezolvăm niște probleme care ne-ar putea duce într-o altă sferă.

Mă bucur că am avut astăzi parte de discuții sau cel puțin tatonări pe ceea ce înseamnă cultură și educație și, sincer să vă spun, m-au atins foarte mult acele două melodii pe care domnul Păunescu le-a interpretat aici – cred că ar trebui să ne dea de gândit tuturor. Și aș dori să vă rog, fiind acum dumneavoastră parte dintr-o categorie socială și profesională care stă la baza unei societăți care ar trebui să înceapă, iarăși, să revină acolo unde a fost.

Sunt și eu român, pentru că în melodia pe care am auzit-o se spunea că dacă nu ești român sau dacă nu simți românește, cam acesta era sensul – îmi cer scuze dacă nu redau cum trebuie –, dar credeți-mă că m-aș bucura tare mult dacă noi, ca popor – și mă socotesc și eu acolo, chiar dacă mă cheamă Werner-Wilhelm Wolff – am putea să revenim acolo unde am fost, poate, la început, să zicem la sfârșitul drumului din ’89, după aceea ni s-a impus un drum despre care noi am crezut că este cel care ne trebuie nouă și ni s-a impus cum să stricăm, de fapt, totul. Și ar cam trebui să ne trezim și să revenim acolo unde, încă o dată, ne este locul. Putem mai mult!

Vă mulțumesc frumos”.

Werner-Wilhelm Wolff,
Director general al TAROM


 

Vizionați evenimentul integral aici:

Galeria foto a evenimentului:

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Discursul domnului Werner-Wilhelm Wolff cu ocazia lansării revistei Legal Point nr. 1/2018 was last modified: iulie 17th, 2018 by Werner-Wilhelm Wolff

Vă recomandăm: