Discursul domnului Ciprian Teodor Mihăilescu în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani

0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 209

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nicolae Cîrstea: Îl voi invita pe dl Ciprian Teodor Mihăilescu să adreseze cuvântul domniei sale.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

Ciprian Teodor Mihăilescu: Bună seara. Dle președinte, stimați invitați, doamnelor și domnilor, mulțumesc foarte mult pentru faptul că sunt astăzi aici, alături de dumneavoastră, în acest loc absolut superb. Reprezint Camera Auditorilor Financiari din România, organism profesional înrudit cu al dumneavoastră, avem colegi comuni, membri comuni – văd în sală fețe cunoscute –, mă bucur că i-am întâlnit astăzi aici. Și, la fel ca și în cadrul Uniunii Profesiilor Liberale, unde suntem parteneri, și în zona de colaborare bilaterală sper să dezvoltăm colaborarea pe care o avem împreună, de atâta timp. Împliniți o vârstă frumoasă, 20 de ani; și noi în acest an vom împlini aceeași vârstă, suntem profesii liberale tinere. Cred că rolul nostru în societate ar trebui să fie mai vizibil și mai bine luat în calcul de către decidenții politici, pentru că, din punctul meu de vedere, profesiile liberale reprezintă un stâlp important al societății și un factor de progres și de dezvoltare care a contribuit și va contribui în continuare la bunul mers al economiei românești.

Ce aș dori în final să vă spun este că, așa cum am transmis și la conferința noastră din 13 aprilie d-lui președinte Bălan, aș dori să reiterez invitația pe care am făcut-o atunci, de a se alătura unei alianțe pe care am construit-o împreună cu colegii de la Camera Consultanților Fiscali și de la ANEVAR și, cu această ocazie reiau invitația și sper să veniți alături de noi, pentru că avem zone comune de interes, putem face lucruri împreună și cred că doar împreună, fiind uniți, putem să ajutăm la dezvoltarea profesiilor noastre și a conceptului de profesie liberală în România. Mulțumesc frumos, să aveți sărbătoare plăcută și la mulți ani!

Discursul domnului Ciprian Teodor Mihăilescu în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani was last modified: iunie 4th, 2019 by Ciprian Teodor Mihăilescu
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter