Discursul domnului Bogdan Chirițoiu cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019

31 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 308

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

 

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Mulțumesc foarte mult, îmi face mare plăcere să mă aflu aici, între dumneavoastră, sunt foarte onorat să fiu în lista celor pe care i-ați premiat. O să fiu foarte scurt, cred că sunt printre ultimii, deci stau între dumneavoastră și masă, și atunci voi fi și mai scurt decât de obicei… Mulțumesc pentru premiul acesta pentru zece ani… Acum, eu sper că nu e numai pentru că am stat zece ani acolo, ci și pentru lucrurile pe care le-am făcut în zece ani, dar cred că o lecție importantă  – legată și de consiliu, și de alte instituții prezente aici: Nu poți să ai impact, nu poți să ai rezultate dacă nu ești capabil să și reziști. Deci trebuie să ai grijă să nu burn out in flames, cum se întâmplă de foarte multe ori în România, și să fii cumva capabil să te agăți cumva, să rămâi în circuitul ăsta, ca să ai șansa să-ți pui ideile în practică și să ai rezultate. Asta am încercat să fac și eu și asta o să fac în continuare cu colegii mei – vom încerca să fim una dintre părțile stabile ale mediului politico-economic românesc și să vă ajutăm pe dumneavoastră să aveți niște repere clare în activitatea dumneavoastră și, împreună cu alte instituții, să mai îngrădim din instabilitatea excesivă care ne vine din zona politică în special. Mulțumesc foarte mult.

Discursul domnului Bogdan Chirițoiu cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019 was last modified: iulie 19th, 2019 by Bogdan Chirițoiu
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter