Discursul domnului Adrian Măntoiu cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019

19 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 365

 

Adrian Măntoiu: Stimate doamne, stimați domni, suntem aici, doritori și mândri să susținem inovația. Practic, premiul pe care îl voi înmâna este legat de inovație, care este, efectiv, piatra de fundație a oricărei construcții pe care o facem. Este, de fapt, un ingredient esențial al valorii adăugate. Trebuie să spun că e una dintre cele mai plăcute obligații a noastre, a Wolters Kluwer, de a face aceste lucruri, de a susține inovația, mai ales prin prisma faptului că ne întâlnim acum cu Legal Shapers, din nou, la Global Legal Hackaton – o idee foarte frumoasă a echipei condusă, sau ghidată, de dl Colțan. Practic, Lorelei este primul asistent virtual pentru turiștii internaționali. Practic, cine a fost plecat din țară și poate a pierdut ceva, a primit o amendă scrisă poate în greacă, poate într-o altă limbă, pe care n-o cunoștea, și a avut nevoie de o consultanță. În acest moment, tot ce pot să spun este că primul AI juridic din România va înmâna un premiu primului asistent virtual global – Lorelei.

Discursul domnului Adrian Măntoiu cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019 was last modified: iulie 19th, 2019 by Adrian Măntoiu

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter