Discursul doamnei Cristina Neagu cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019

19 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 631
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristina Neagu: Bună seara tuturor. Vreau să vă mulțumesc pentru acest premiu. Îmi pare bine că v-ați gândit la sport și în mod special la mine. Este un premiu care mă bucură și mă onorează în același timp. Îmi pare rău că nu pot fi alături de dumneavoastră, însă vă doresc o seară cât mai reușită.

Discursul doamnei Cristina Neagu cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019 was last modified: iulie 19th, 2019 by Cristina Neagu

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter