Procedura pentru emiterea autorizaţiei de explorare în vederea stocării geologice a dioxidului de carbon (Decizia preşedintelui ANRM nr. 5/2015): rectificare

10 iun. 2015
3 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 5 (3 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 806

Despre

  • M. Of. nr. 391 din 4 iunie 2015
  • rectificare la Decizia ANRM nr. 5/2015
  • Procedura pentru emiterea autorizaţiei de explorare în vederea stocării geologice a dioxidului de carbon
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 
Actul normativRectificarea
(M. Of. nr. 391 din 4 iunie 2015)
Procedura pentru emiterea autorizației
de explorare în vederea stocării geologice
a dioxidului de carbon, aprobată prin
Decizia ANRM nr. 5/2015

(M. Of. nr. 338 din 18 mai 2015)
în loc de:
CAPITOLUL V
se va citi:
CAPITOLUL IV
Anexa nr. 2 la Procedurăîn loc de
auditară
se va citi:
auditată
Anexa nr. 4 la ProcedurăLa pct. I, alin. (2) în loc de:
Agenției Naționale pentru Resurse minerale nr. ………
se va citi:
Agenției Naționale pentru Resurse Minerale nr. ……
La alin. (10)
în loc de:
CO2
se va citi:
CO2


 

În M. Of. nr. 391 din 4 iunie 2015, s-a publicat o rectificare la Decizia președintelui Agenției Naționale pentru Resurse Minerale nr. 5/2015 privind aprobarea Procedurii pentru emiterea autorizației de explorare în vederea stocării geologice a dioxidului de carbon (M. Of. nr. 338 din 18 mai 2015).

 

Capitolul IV din Procedura pentru emiterea autorizației de explorare în vederea stocării geologice a dioxidului de carbon

Potrivit rectificării, la Procedura pentru emiterea autorizației de explorare în vederea stocării geologice a dioxidului de carbon, în loc de: „CAPITOLUL V” se va citi: „CAPITOLUL IV”;

Anexa nr. 2 la Procedură – Vol. I, pct. 1, subpct. 1.2

Potrivit rectificării, în anexa nr. 2 la Procedură, vol. I, pct. 1, subpct. 1.2, prima liniuță, în loc de: „auditară” se va citi: „auditată”.

Anexa nr. 4 la Procedură – pct. I alin. (2) și alin. (10)

Potrivit rectificării, în anexa nr. 4 la Procedură, pct. I, alin. (2), în loc de: „Agenției Naționale pentru Resurse minerale nr. ……… se va citi: „Agenției Naționale pentru Resurse Minerale nr. ……”,  iar la alin. (10), în loc de: „CO2”se va citi: „CO2”.
 

👍Citește și: Procedura pentru emiterea autorizației de explorare în vederea stocării geologice a dioxidului de carbon (Decizia ANRM nr. 5/2015)
Procedura pentru emiterea autorizației de explorare în vederea stocării geologice a dioxidului de carbon (Decizia președintelui ANRM nr. 5/2015): rectificare was last modified: iunie 10th, 2015 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter