[UPDATE: Barem de corectare] Curtea de Apel București. Examen pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare, în cadrul aceleiași instanțe – 5-6 aprilie 2021

7 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
137 views

UPDATE: Barem de corectare

Curtea de Apel București a publicat baremul de corectare al probei scrise a examenului pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare, în cadrul aceleiași instanțe, pentru funcțiile auxiliare de specialitate prevăzute de Legea nr. 567/2004, în perioada 5-6 aprilie 2021.

Atașăm, în continuare, baremul de corectare:

− Grefieri secții penale/civile;

− Grefieri arhivari secții penale/civile.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Repartizare candidați

Curtea de Apel București a publicat un anunț privind repartizarea candidaților la proba scrisă a examenului pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare, în cadrul aceleiași instanțe, pentru funcțiile auxiliare de specialitate prevăzute de Legea nr. 567/2004, în perioada 5-6 aprilie 2021.

Anunțul privind repartizarea candidaților poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Repartizare candidați/Desfășurare examen

Curtea de Apel București a publicat un anunț privind repartizarea candidaților la proba practică și un anunț referitor la  desfășurarea examenului pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare, în cadrul aceleiași instanțe, pentru funcțiile auxiliare de specialitate prevăzute de Legea nr. 567/2004, în perioada 5-6 aprilie 2021.

Anunțul privind repartizarea candidaților poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Lista candidaților

Curtea de Apel București a publicat lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale pentru a participa la examenul pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare, în cadrul aceleiași instanțe, pentru funcțiile auxiliare de specialitate prevăzute de Legea nr. 567/2004, în perioada 5-6 aprilie 2021.

Lista candidaților poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București anunță organizarea examenului pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare, în cadrul aceleiași instanțe, pentru funcțiile auxiliare de specialitate prevăzute de Legea nr. 567/2004, în perioada 5-6 aprilie 2021.

Astfel, în termen de 15 zile de la comunicarea datei examenului, cei interesați pot depune cereri la președintele instanței unde aceștia își desfășoară activitatea, respectiv până la data de 22 martie 2021.

De asemenea, cererea de înscriere la examen împreună cu raportul prin care se constată îndeplinirea condiției de participare la examen, vor fi înaintate de către compartimentul de specialitate al fiecărui tribunal din circumscripție, la Curtea de Apel București, până la data de 23 martie 2021.

Mai multe detalii privind conținutul dosarelor pot fi consultate în anunț.

Atașăm, în continuare, documentele anexate anunțului:

Tematică-Secții civile, contencios administrativ și fiscal, conflicte de muncă și asigurări sociale;

Tematică-Secții penale;

Acord prelucrare date personale.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante la Tribunalul București – 30 martie 2021

[UPDATE: Barem de corectare] Curtea de Apel București. Examen pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare, în cadrul aceleiași instanțe – 5-6 aprilie 2021 was last modified: aprilie 7th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter