[UPDATE: Rezultatele obținute] Curtea de Apel București. Examen în vederea definitivării în funcţie a personalului auxiliar de specialitate debutant − 9 august 2021

13 aug. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 262
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatele obținute

Curtea de Apel București (www.cab1864.eu) a publicat rezultatele finale obținute la examenul de definitivare în funcție, respectiv promovare în gradul II, a personalului auxiliar de specialitate debutant numit la Curtea de Apel București, din data de 9 august 2021.

Astfel, rezultatele finale obținute de candidați pot fi vizualizate aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit paginii oficiale (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București organizează examenul de definitivare în funcție, respectiv promovare în gradul II, a personalului auxiliar de specialitate debutant numit la Curtea de Apel București, la sediul său, la data de 9 august 2021.

În acest sens, examenul de definitivare va consta într-o probă scrisă cu caracter preponderent practic.

Condițiile de participare pot fi vizualizate accesând anunțul de concurs.

Pentru a vizualiza tematica și bibliografia, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Tabelul cu rezultatele obținute de candidați] Curtea de Apel București. Examenul de definitivare în funcție a personalului auxiliar de specialitate, încadrat în funcția de debutant − 22 iulie 2021

[UPDATE: Rezultatele obținute] Curtea de Apel București. Examen în vederea definitivării în funcție a personalului auxiliar de specialitate debutant − 9 august 2021 was last modified: august 13th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter