[UPDATE: Tabelul cu rezultatele obținute de candidați] Curtea de Apel București. Examenul de definitivare în funcţie a personalului auxiliar de specialitate, încadrat în funcția de debutant − 22 iulie 2021

27 iul. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 207
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Tabelul cu rezultatele obținute de candidați

Pe site-ul oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București a publicat tabelul cuprinzând rezultatele obținute de candidați la examenul de definitivare în funcție a personalului auxiliar de specialitate, încadrat în funcția de debutant, ce a avut loc în data de 22 iulie 2021.

Astfel, tabelul cu rezultate poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați sursa informației.

Sursa informației


Curtea de Apel București (www.cab1864.eu) a anunțat organizarea examenului de definitivare în funcție a personalului auxiliar de specialitate, încadrat în funcția de debutant, ce va avea loc în data de 22 iulie 2021.

Potrivit anunțului, examenul se va susține la sediul Curții de Apel București, în data de 22 iulie 2021, ora 10:00 și va consta într-o probă scrisă cu caracter preponderent practic.

În acest sens, va putea participa la examenul de definitivare personalul auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și al parchetelor, încadrat în funcția de debutant, la sfârșitul perioadei de 6 luni de la încadrare.

Tematica și bibliografia pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Tabel final de clasificare] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea posturilor de personal contractual – 14 iunie 2021

[UPDATE: Tabelul cu rezultatele obținute de candidați] Curtea de Apel București. Examenul de definitivare în funcție a personalului auxiliar de specialitate, încadrat în funcția de debutant − 22 iulie 2021 was last modified: iulie 27th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter