CSM va formula propuneri de reglementare a statutului de asistent al judecătorului (Minuta întâlnirii comisiei nr. 2 – judecători „Resurse umane și organizare” din data de 24 noiembrie 2021)

25 nov. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
86 views

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat minuta întâlnirii Comisiei nr. 2 – judecători „Resurse umane și organizare”, care a avut loc în data de 24 noiembrie 2021, la CSM.

Astfel, în cadrul întâlnirii, Comisia a stabilit soluțiile de principiu referitoare la recrutarea și formarea inițială a asistentului judecătorului, pe baza cărora, în cadrul proiectului „Optimizarea managementului la nivelul sistemului judiciar. Componenta de instanțe judecătorești”, vor fi formulate propuneri concrete de reglementare a statutului acestei noi categorii profesionale.

Totodată, Comisia a apreciat că se impune transmiterea acestor propuneri și Ministerului Justiției, pentru a fi avute în vedere în cadrul demersului legislativ vizând statutul personalului de specialitate judiciară și al altor categorii de personal din cadrul instanțelor judecătorești și al parchetelor de pe lângă acestea.

 

De asemenea, minuta întâlnirii comisiei nr. 2 – judecători „Resurse umane și organizare” din data de 24 noiembrie 2021 este disponibilă aici.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

Vezi și CSM a hotărât că un magistrat nu poate administra un cont pe o platformă social-media pentru a dezbate diverse spețe juridice pe care le-a instrumentat (Minuta întâlnirii comisiei nr. 1 – comună „Legislație și cooperare interinstituțională” din 23 noiembrie 2021)

CSM va formula propuneri de reglementare a statutului de asistent al judecătorului (Minuta întâlnirii comisiei nr. 2 – judecători „Resurse umane și organizare” din data de 24 noiembrie 2021) was last modified: noiembrie 25th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter