[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din data de 25 februarie 2021

25 feb. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
55 views

Update 25 februarie 2021: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința Secției pentru judecători, din data de 25 februarie 2021.

Astfel, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

− Numirea/reînvestirea în funcție de conducere, delegare/prelungire delegare în funcție de conducere/execuție, eliberare din funcție, prin pensionare etc.

− Emiterea avizelor favorabile pentru modificarea statelor de funcții și de personal ale unor instanțe judecătorești;

− Suplimentarea ordinii de zi a ședinței din data de 25.02.2021 cu adoptarea unei poziții a Secției cu privire la riscurile pe care comportamentul public al ministrului justiției le generează asupra statutului judecătorului și asupra bunei funcționări a activității din instanțele judecătorești, urmând a fi publicat un comunicat de presă în acest sens;

Inteligența artificială în materie penală

− Respingerea solicitării formulate de doamna G.B., membru al CSM, de suplimentare a ordinii de zi a ședinței din data de 25.02.2021 cu adoptarea unei poziții a Secției cu privire la ingerințele ambasadelor SUA și Germania în treburile interne ale justiției din România, respectiv desființarea unor instituții din sistemul judiciar și modificarea legilor justiției etc.

Ordinea de zi a ședinței Secției pentru procurori poate fi vizualizată aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

  


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători, din data de 25 februarie 2021, începând cu ora 10:00, care va trata:

− Numirea/reînvestirea în funcție de conducere, delegare/prelungire delegare în funcție de conducere/execuție, eliberare din funcție, prin pensionare;

− Ocuparea pe perioadă determinată a unor posturi vacante în cadrul unor instanțe;

− Emiterea unor avize pentru modificarea statelor de funcții și de personal ale unor instanțe judecătorești;

− Sesizarea privind posibila afectare a imparțialității domnului judecător M.C.E., președintele Curții de Apel Constanța etc.

 

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători poate fi vizualizată aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Ordinea de zi soluționată în camera de consiliu] CSM. Ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 22 februarie 2021

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din data de 25 februarie 2021 was last modified: februarie 25th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter