[UPDATE: Ordinea de zi soluționată în camera de consiliu] CSM. Ședința Secţiei pentru procurori în materie disciplinară din data de 22 februarie 2021

22 feb. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 32

Update 22 februarie 2021: Ordinea de zi soluționată în camera de consiliu

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 22 februarie 2021, în camera de consiliu.

Astfel, Secția pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

−Admiterea sesizării din oficiu privind pe d-na. procuror S.M., din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara;

−Admiterea sesizării din oficiu privind pe dl. procuror M.C.F., din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor;

−Admiterea sesizării din oficiu privind pe dl. procuror A.C.M., din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor ș.a.

Campanie Craciun UJmag 2020

Ordinea de zi a ședinței Secției pentru judecători în materie disciplinară poate fi vizualizată aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

  


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară, în camera de consiliu, din data de 22 februarie 2021.

 

Ordinea de zi pentru ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară, în camera de consiliu, poate fi vizualizată aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Ordinea de zi soluționată- amânare de pronunțare] CSM. Ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 20 ianuarie 2021/

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale
[UPDATE: Ordinea de zi soluționată în camera de consiliu] CSM. Ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 22 februarie 2021 was last modified: februarie 22nd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter