[UPDATE: Componenţa comisiei de organizare a examenului de capacitate al judecătorilor şi procurorilor stagiari] CSM. Şedinţa Plenului din 14 ianuarie 2021

14 ian. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 147
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 14 ianuarie 2021: Componența comisiei de organizare a examenului de capacitate al judecătorilor și procurorilor stagiari, sesiunea 2020-2021

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat ordinea de zi soluționată a ședinței Plenului din 14 ianuarie 2021.

Astfel, Plenul CSM a hotărât:

− Exercitarea cu caracter temporar a funcției publice de director gradul II al Direcției economice și administrativ din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, începând cu data de 25.01.2021, de către doamna M. D., consilier clasa I, gradul profesional superior, în condițiile art. 510 alin. (1) ind. 1 din Codul administrativ, respectiv pe durata stării de alertă, precum și pentru o perioadă de maximum 60 zile calendaristice, calculate de la data încetării stării de alertă;

− După suplimentarea ordinii de zi, a aprobat componența comisiei de organizare a examenului de capacitate al judecătorilor și procurorilor stagiari, sesiunea 2020-2021.

Ordinea de zi soluționată a ședinței Plenului poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit paginii oficiale (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi pentru ședința Plenului din data de 14 ianuarie 2021, ce va avea loc la ora 11:00 și va trata:

− Exercitarea cu caracter temporar a funcției publice de director gradul II al Direcției economice și administrativ din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Ordinea de zi a ședinței Plenului poate fi vizualizată aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Ședința Secției pentru procurori din 12 ianuarie 2021

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale
[UPDATE: Componența comisiei de organizare a examenului de capacitate al judecătorilor și procurorilor stagiari] CSM. Ședința Plenului din 14 ianuarie 2021 was last modified: ianuarie 14th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter