[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din 12 ianuarie 2021

12 ian. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 88
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 12 ianuarie 2021: Ordinea de zi soluționată

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru procurori din data de 12 ianuarie 2021.

Astfel, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

− Numirea/reînvestirea în funcție de conducere, delegare/prelungire delegare în funcție de conducere/execuție, eliberare din funcție, prin pensionare etc.

− Monitorizarea, în continuare, a modului de comunicare publică a Secției pentru investigarea infracțiunilor din
justiție de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, prin biroul de presă pentru încă 6 luni.
De asemenea, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a dispus emiterea unei adrese către Inspecția Judiciară prin care se solicită efectuarea unui control cu privire la modul de comunicare publică a Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție raportat la nota de informare a Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție;

− Menținerea, pentru anul 2021, a numărului, denumirii, componenței nominale, domeniilor de activitate și atribuțiilor comisiilor care au funcționat în cadrul Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii în anul 2020 etc.

Ordinea de zi soluționată poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi pentru ședința secției pentru procurori din 12 ianuarie 2021, ce va avea loc la ora 10:00 și va trata:

− Numirea/reînvestirea în funcție de conducere, delegare/prelungire delegare în funcție de conducere/execuție, eliberare din funcție, prin pensionare etc.

− Notă privind stabilirea comisiilor de lucru de la nivelul Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii;

− Nota de informare privind modul de comunicare publică a Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție etc.

 

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Ordinea de zi poate fi vizualizată aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 13 ianuarie 2021

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din 12 ianuarie 2021 was last modified: ianuarie 12th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter