CSM. Proiect în dezbatere publică – Hotărârea vizând problematica gestionării eficiente a cauzelor în curs de judecată pe rolul unor completuri compuse din judecători care urmează să fie eliberaţi din funcţie prin pensionare

7 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 284

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț postat pe site-ul oficial al Consiliului Superior al Magistraturii, în continuare CSM, (www.csm1909.ro), s-a publicat Proiectul de Hotărâre a Secției pentru Judecători a CSM vizând problematica gestionării eficiente a cauzelor în curs de judecată pe rolul unor completuri compuse din judecători care urmează să fie eliberați din funcție prin pensionare, precum și redactarea în termen legal a hotărârilor judecătorești, în situația pensionării judecătorului care a pronunțat hotărârea.

Potrivit calendarului, până pe 8 martie 2019 pot fi trimise în scris propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre. Tot până la 8 martie se va elabora raportul de centralizare a propunerilor și recomandărilor primite.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Ulterior, ședința de adoptare a proiectului de hotărâre în cadrul comisiei de specialitate, conform prevederilor art. 53din Legea 317/2004, va avea loc în data de 11 martie 2019.

Pentru a accesa minuta ședinței și formularul pentru transmiterile propunerilor, intrați pe link-ul sursei.

Sursa informației

CSM. Proiect în dezbatere publică – Hotărârea vizând problematica gestionării eficiente a cauzelor în curs de judecată pe rolul unor completuri compuse din judecători care urmează să fie eliberați din funcție prin pensionare was last modified: martie 7th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter