CSM. Proiect în dezbatere publică: Hotărârea pentru aprobarea Regulamentului privind examenul de capacitate al judecătorilor stagiari şi al procurorilor stagiari

22 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 514

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 21 martie 2019, CSM a pus în dezbatere publică proiectul de Hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind examenul de capacitate al judecătorilor stagiari și al procurorilor stagiari.

Respectivul proiect de lege cuprinde prevederi legate de:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

– Pregătirea judecătorilor și procurorilor în perioada de stagiu;

– Organizarea și desfășurarea examenului de capacitate;

– Validarea examenului de capacitate și repartizarea candidaților pe posturi.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre se pot trimite până la data de 4 aprilie 2019.

Totodată, 10 mai 2019 este data estimată a ședinței de adoptare a proiectului de hotărâre în cadrul comisiei de specialitate.

Sursa informației

CSM. Proiect în dezbatere publică: Hotărârea pentru aprobarea Regulamentului privind examenul de capacitate al judecătorilor stagiari și al procurorilor stagiari was last modified: martie 22nd, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter