CSM. Procedura de ocupare a posturilor de judecător prin transfer în luna ianuarie 2019

7 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 321

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 3 ianuarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detalii privind procedurile de ocupare a posturilor de judecător ce urmează a se organiza în luna ianuarie 2019.

Astfel, prin Hotărârea nr. 1529/2018, Secția pentru judecători a CSM a hotărât organizarea unei sesiuni de transferuri pentru tribunale și curți de apel, în luna ianuarie 2019.

Biblioteca Universul Juridic Sintact

Vezi și CSM. Situația posturilor de judecător vacante la data de 3 ianuarie 2019

În scopul informării judecătorilor care intenționează să formuleze cereri de transfer, lista posturilor de judecător vacante și a celor ce urmează a se vacanta se publică pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii, la secțiunea „Magistrați/Concursuri – Magistrați judecători – locuri vacante”, la data de 3 ianuarie 2019.

În conformitate cu prevederile art. 2 alin. (2^1) din Regulamentul privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător, aprobat prin Hotărârea nr. 193/2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare, cererile de transfer se depun la Consiliul Superior al Magistraturii cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării listei posturilor vacante și ce urmează a se vacanta, respectiv până la data de 9 ianuarie 2019, inclusiv.

Sursa informației

CSM. Procedura de ocupare a posturilor de judecător prin transfer în luna ianuarie 2019 was last modified: ianuarie 7th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter