CSM. Situația posturilor de judecător vacante la data de 3 ianuarie 2019

7 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 584

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 3 ianuarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității documentul aferent situației posturilor de judecător (schemă, ocupate, vacante, vacantabile, funcții de conducere vacante, posturi indisponibilizate) la data de 3 ianuarie 2019.

Situația cuprinde posturile vacante sau vacantabile la o dată ulterioară, însă ca urmare a unor măsuri dispuse până la 19 decembrie 2018, inclusiv, prin hotărâri ale Plenului și Secției pentru judecători.

Monitor Dosare

Totodată, situația cuprinde funcțiile de conducere ce se vacantează până la data de 31 ianuarie 2019, inclusiv.

Vezi și CSM. Procedura de ocupare a posturilor de judecător prin transfer în luna ianuarie 2019

De asemenea, în ședința din 19 decembrie 2018, Secția pentru judecători a hotărât organizarea unei sesiuni de transferuri pentru tribunale și curți de apel în luna ianuarie 2019.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent situației posturilor de judecător vacante la data de 3 ianuarie 2019, astfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

CSM. Situația posturilor de judecător vacante la data de 3 ianuarie 2019 was last modified: ianuarie 7th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter