[UPDATE: Clasificarea candidaților] CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2022

15 dec. 2022
Vizualizari: 704

UPDATE: Clasificarea candidaților

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat clasificarea candidaților judecători înscriși la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere, sesiunea septembrie-decembrie 2022.

În acest sens, tabelul privind clasificarea candidaților poate fi consultat aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Rezultate

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele candidaților judecători la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane, desfășurată la data de 11 decembrie 2022.

În acest sens, tabelul cu rezultatele poate fi consultat aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Baremul

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat baremul de notare din cadrul testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane susținut în data de 11 decembrie 2022.

În acest sens, baremul poate fi consultat aici.

De asemenea, CSM anunță că baremul de evaluare și notare poate fi contestat în termen de 24 ore de la afișare.

Contestațiile la baremul de evaluare și notare se depun la Institutul Național al Magistraturii, prin fax.

Modelul de contestație la barem se regăsește aici.

Pentru a vizualiza subiectele și răspunsurile, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Repartizare candidați

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat repartizarea candidaților judecători pentru susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane din data de 11 decembrie 2022.

Repartizarea candidaților poate fi consultată aici.

De asemenea, CSM a publicat un anunț privind programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane din data de 11 decembrie 2022.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Susținerea probei se va desfășura în 2 săli de concurs, respectiv în Sala 4 și Sala 5, situate la parter.

Concursul va începe la ora 9,00; accesul candidaților în săli este permis între orele 7,30-8,30, numai pe baza actului de identitate (carte de identitate sau pașaport).

Timpul destinat elaborării lucrării scrise va fi stabilit de Comisia de examinare și nu va putea depăși 4 ore.

Pentru elaborarea lucrării scrise, candidații pot folosi numai cerneală sau pix cu pastă de culoare neagră.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Rezultate

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele obținute de candidații judecători în urma susținerii proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează, în cadrul concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere, la judecătorii, tribunale și curți de apel, din sesiunea septembrie-decembrie 2022.

Rezultatele pot fi consultate aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Repartizarea candidaților pentru susținerea proiectului

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul privind repartizarea candidaților judecători pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează.

Susținerea proiectului va avea loc la sediul Institutului Național al Magistraturii, din București.

Repartizarea poate fi consultată aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Rezultate 

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul privind rezultatele obținute de candidații judecători la testarea psihologică din cadrul concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere, la judecătorii, tribunale și curți de apel, din sesiunea septembrie-decembrie 2022.

Rezultatele pot fi consultate aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Repartizarea candidaților judecători pentru susținerea interviului la testarea psihologică

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul privind repartizarea candidaților judecători pentru susținerea interviului la testarea psihologică, din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel.

Repartizarea candidaților pentru testarea din 16 octombrie poate fi accesată aici, iar pentru cea din 19 octombrie aici.

De asemenea, printre actele publicate de CSM se enumeră:

Anunțul privind desfășurarea probei constând în testatea psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres

Tabelul final cu candidații judecători care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Candidații judecători care îndeplinesc condițiile legale de participare

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul cu candidații judecători care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, în perioada septembrie-decembrie 2022.

Tabelul poate fi consultat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind organizarea concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, în perioada septembrie-decembrie 2022.

Astfel, concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de 170 de posturi vacante, pentru funcțiile de președinte si vicepreședinte, pentru curțile de apel, tribunale și judecătorii.

De asemenea, candidații pot depune cererile de înscriere până la data de 30 septembrie 2022, inclusiv, la sediul Institutului Național al Magistraturii.

Totodată, proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere pot fi depuse până la data de 10 octombrie 2022, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Atașăm, în continuare, documentele anexate, astfel cum au fost publicate de CSM:

Tematica și bibliografia de concurs/examen;

Calendarul concursului/examenului;

Cererea tip de înscriere;

Regulamentul privind numirea în funcții de conducere a judecătorilor și revocarea din aceste funcții, aprobat prin Hotărârea Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii nr. 188/2020, publicată în Monitorul Oficial nr. 179/4 martie 2020.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Tabel de clasificare a candidaților judecători] CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada mai-august 2022

[UPDATE: Clasificarea candidaților] CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2022 was last modified: decembrie 15th, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: