[UPDATE: Rezultate] CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada mai-august 2022

5 aug. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
3.506 views

UPDATE: Rezultate

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele candidaților judecători obținute în urma susținerii testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane, din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada mai-august 2022.

Astfel, tabelul poate fi consultat aici.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Proces verbal de soluționare a contestațiilor/Barem definitiv

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat procesul verbal de soluționare a contestațiilor la barem și baremul definitiv din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada mai-august 2022.

Astfel, procesul verbal de soluționare a contestațiilor la barem poate fi consultat aici.

De asemenea, baremul definitiv poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Contestații

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat modelul pentru contestația la barem din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada mai-august 2022.

Astfel, modelul poate fi vizualizat aici.

Sursa informației


Update: Anunț cu privire la contestația la barem

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț cu privire la contestația la barem, din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada mai-august 2022.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Anunțul poate fi vizualizat aici.

Sursa informației


Update: Barem subiecte G1-G4

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat baremul subiectelor, din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada mai-august 2022.

Astfel, baremul poate fi consultat aici.

Sursa informației


Update: Subiecte și răspunsuri

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat subiectele și răspunsurile din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada mai-august 2022.

Subiectele și răspunsurile sunt disponibile accesând sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultate candidați în urma susținerii proiectului

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele candidaților în urma susținerii proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează, din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada mai-august 2022.

Astfel, rezultatele pot fi vizualizate aici.

Sursa informației


Update: Anunț privind programul de desfășurare a testării scrise

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat anunțul privind programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane din data de 31 iunie 2022, din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada mai-august 2022.

Astfel, anunțul poate fi vizualizat aici.

Sursa informației

 


Update: Repartizare candidați pentru susținerea testării scrise

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat repartizarea candidaților pentru susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane din data de 31 iunie 2022, din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada mai-august 2022.

Astfel, repartizarea candidaților poate fi vizualizată aici.

Sursa informației


Update: Rezultate candidați la reexaminarea psihologică

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul cu rezultatele obținute de candidații judecători la reexaminarea psihologică din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada mai-august 2022.

Rezultatele obținute de candidați pot fi vizualizate aici.

Sursa informației


Update: Repartizare candidați pentru susținerea proiectului

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț cu privire la repartizarea candidaților judecători pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează, din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada mai-august 2022.

Repartizarea candidaților judecători poate fi vizualizată aici.

Sursa informației


UPDATE: Rezultat testare psihologică

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele obținute de candidații judecători la testarea psihologică din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada mai-august 2022.

Rezultatele pot fi consultate aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 


UPDATE: Anunț/Repartizare candidați testare psihologică

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat anunțul cu privire la desfășurarea probei psihologice și evaluarea capacității de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres a candidaților judecători care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada mai-august 2022.

Anunțul este disponibil aici.

De asemenea, CSM a publicat repartizarea candidaților judecătorilor pentru susținerea probei scrise la testarea psihologică din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere.

Tabelul este disponibil aici.

Totodată, CSM a publicat repartizarea candidaților judecătorilor pentru susținerea interviului la testarea psihologică din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere.

Tabelul este disponibil aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 


UPDATE: Tabel final

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul final cu candidații judecători care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada mai-august 2022.

Tabelul poate fi consultat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Tabel candidați

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul cu candidații judecători care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada 17 mai-10 august 2022.

Tabelul poate fi consultat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind organizarea concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, în perioada mai-august 2022.

Astfel, concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de 185 de posturi vacante, pentru funcțiile de președinte si vicepreședinte, pentru curțile de apel, tribunale și judecătorii.

De asemenea, candidații pot depune cererile de înscriere până la data de 7 iunie 2022, inclusiv, la sediul Institutului Național al Magistraturii.

Cererile de înscriere depuse prin poștă vor fi înaintate și prin fax, către Institutul Național al Magistraturii, la numărul 021.311.02.34.

Totodată, proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere pot fi depuse până la data de 21 iunie 2022, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii. Proiectele se vor depune atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic, pe suport specific Stick USB.

Concursul are următorul program:

– 10 iulie 2022: testare psihologică – test scris;

– 12-14 iulie 2022: interviu –testare psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea, precum și verificarea rezistenței la stres;

– 22-28 iulie 2022: susținerea proiectului;

– 31 iulie 2022: susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Calendarul este de natură estimativă și poate suferi modificări.

Atașăm, în continuare, documentele anexate, astfel cum au fost publicate de CSM:

Regulamentul privind numirea în funcții de conducere a judecătorilor și revocarea din aceste funcții, aprobat prin Hotărârea Secției pentru Judecători a Consiliului Superior al Mgistraturii nr. 188/2020, publicată în Monitorul Oficial nr. 179/4 martie 2020;

Cererea tip de înscriere;

Calendarul concursului/examenului;

Tematica și bibliografia de concurs/examen.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Rezultate] Admitere SNG 2022

[UPDATE: Rezultate] CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada mai-august 2022 was last modified: august 4th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.