[Update: Rezultatele evaluării actelor profesionale/Programare interviu] CSM. Concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul DNA, organizat în perioada 9 iunie − 21 septembrie 2021

13 sept. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 184
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatele evaluării actelor profesionale/Programare interviu

Pe pagina oficială (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele obținute de candidați la proba de evaluare a actelor profesionale întocmite în ultimii 5 ani, după soluționarea contestațiilor, precum și programarea candidaților pentru susținerea interviului în cadrul concursului pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Astfel, tabelul cu rezultatele obținute de candidați poate fi vizualizat aici.

Campanie Craciun UJmag 2020

De asemenea, conform anunțului, toți candidații vor susține interviul prin videoconferință, la sediile parchetelor unde își desfășoară activitatea, în perioada 16-21 septembrie 2021.

Pentru mai multe detalii, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatele obținute la evaluarea actelor profesionale

Pe pagina oficială (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele obținute de candidați la proba de evaluare a actelor profesionale întocmite în ultimii 5 ani, în cadrul concursului pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, organizat în perioada 9 iunie − 21 septembrie 2021.

Astfel, tabelul cu rezultatele obținute de candidați poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


Update: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs

Pe pagina oficială (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, organizat în perioada 9 iunie − 21 septembrie 2021.

Lista poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Update: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs

Pe site-ul oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, organizat în perioada 9 iunie − 21 septembrie 2021.

Lista poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, organizat în perioada 9 iunie − 21 septembrie 2021.

Astfel, vor fi scoase la concurs 42 de posturi de procuror, dintre care 17 posturi la structura centrală și 25 de posturi la structurile teritoriale.

La concurs se pot înscrie procurorii care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

− Să nu fi fost sancționați disciplinar;

− Să aibă o bună pregătire profesională;

− Să aibă o conduită morală ireproșabilă;

− Să aibă cel puțin 10 ani vechime în funcția de procuror sau judecător.

Concursul va consta în următoarele probe:

− un interviu;

− o probă având ca obiect evaluarea a 5 rechizitorii sau a altor acte profesionale alese aleatoriu, precum și a altor acte întocmite de candidați și considerate relevante de aceștia, din ultimii 5 ani de activitate.

Termenul de înscriere este 15 iunie 2021, inclusiv.

 

Calendarul de desfășurare al concursului poate fi vizualizat aici.

Cererea tipizată de înscriere poate fi descărcată de aici.

Posturile scoase la concurs pot fi consultate aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare] CSM. Concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor

[Update: Rezultatele evaluării actelor profesionale/Programare interviu] CSM. Concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul DNA, organizat în perioada 9 iunie − 21 septembrie 2021 was last modified: septembrie 13th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter